Spillutvikling er en svært tid- og ressurskrevende affære. Da vi startet arbeidet med Numetry, måtte vi derfor velge den plattformen som flest norske skolebarn bruker, nemlig PC eller Chromebook.
​
Når det er sagt, ønsker vi selvsagt også å tilby spillet til brukere på nettbrett. Nettbrett-støtte er øverst på prioriteringslisten vår.

Vi regner med å lansere støtte for nettbrett i juni.

Vil du bli varslet når vi er klare med iPad-støtte?

For lærere: Klikk "Kom i gang" øverst på Lærer-siden, fyll ut skjemaet og velg "nettbrett" når du bli spurt hva elevene bruker, så sender vi deg et varsel når vi er klare på iPad!

skjermdump av lærersiden på numetry-nettsiden

Foreldre og/eller lærere: Du kan også sende oss en mail på [email protected] om du ønsker et varsel.

Takk for tålmodigheten!

Les også: Hva er egentlig spillbasert læring?

Les også: Hvor mye innhold er det i spillet?